[Nobar] Scream! Halloween Movie Event with @sigilahoror

Jelang Halloween ini emang makin banyak aja event nobar film serem. Kali ini ada undangan nonton bareng spesial Halloween yang gue kutip dari twitternya @sigilahoror barusan aja.

HTM-nya murah meriah, cuma Rp 1.000 (*kalo gue ga salah baca ya). Cihuy kan tuh!😀 tapi sayangnya eventnya diadain di Bali huhuhu, ga bisa ikutan deh gue.. berat di ongkos pesawat :p

Anyway, semoga makin banyak aja yang ngadain event nobar kayak gini biar gue bisa ikutan.. asik juga kali ya kalo bisa nobar sama sesama movie freaks ^^

*Note: Sigilahoror is part of Moviegoers Indonesia dedicated to those who love horror movies. Visit their website here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s